FÖRETAGET

Vi strävar efter att kunna erbjuda alla konsumenter ekologiskt, stilrent, och kvalitativt loungewear med ett produktbaserat pris. Genom att erbjuda loungebyxor vill PASITHÉ påverka konsumentbeteende genom att påvisa att kvalitativa byxor till ett rimligt pris, som dessutom är ekologiskt hållbara, är en möjlighet.

PRODUKTION

Vi är otroligt stolta över att kunna presentera PASITHÉs byxor som “Made in Sweden.” Framställningen och produktionen av byxorna sker på det nystartade företaget Textilfabriken i Borås. Textilfabriken arbetar aktivt med miljö- och hållbarhetsfrågor inom textilproduktion. Vår tygleverantör, Andersson & Hjalmarson, väver textilen i deras fabrik i Ulricehamn och behandlar tyget ekologiskt och socialt hållbart. De erbjuder endast GOTS och IVN certifierad ekologisk bomull och ull. Detta, i samband med att båda aktörerna är lokala företag belägna i Sverige, gör de till de ideala leverantörerna för PASITHÉ.

FÖRETAGSNAMN

Vårt företagsnamn är PASITHÉ, vilket kommer från den grekiska gudinnan Pasithéa som bland annat symboliserar avslappning och meditation. Detta är nyckelord vi associerar med vår produkt, därav valet av namn. Namnet är lekfullt och kreativt men samtidigt elegant och stilrent.

LEVERANS OCH RETURNPOLICY

För att göra vår verksamhet så miljövänlig som möjlig beställer vi byxorna genom dropshipping, vilket innebär att vi producerar byxorna efter beställning. Detta medför att leveranstiden kan variera, men vi strävar alltid efter att du ska få dina byxor så snabbt som möjligt. Tveka inte på att kontakta oss vid vidare frågor.  Hos PASITHÉ har du såklart 14 dagars ångerrätt.